Imusify-Yeni Müzik Platformunuz


Bilgisayar ve internet teknolojisinin hızlı bir şekilde hayatımıza girmesi ile birçok alanda önemli değişiklikler yaşandı. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan haberleşmeye kadar birçok sektör bu değişme adapte olmak için kendini revize etti. Bu değişim müzik ve eğlence sektöründe de belirgin bir şekilde kendini gösterdi. Örneğin artık birçok müzisyen ve sanatçı eserlerini internet üzerinden kolayca satışa çıkarabiliyor veya videolar sayesinde önemli gelirler elde ediyorlar. Fakat buna rağmen halen sektörde büyük sorunlar bulunmaktadır. İşte Imusify isimli proje blockchain teknolojisi sayesinde sektörde bulunan sorunlara çözüm olabilmek için kripto dünyasına merhaba demeye hazırlanıyor.
Bu resim için metin sağlanmadı
Imusify sanatçılar, dinleyiciler ve sektörün diğer bileşenleri arasında doğrudan bağlantı sağlayan blockchain tabanlı bir platformdur. Imusify müziğin dağıtımı, tüketimi ve sektöre yeni katılım araçları geliştirme konusunda önemli yenilikler sunuyor. Özellikle sanatçıların eserleri sayesinde hak etmiş oldukları maddi ve manevi değeri alabilmesi Imusify platformunun öncelikli amacıdır. Ayrıca bileşenler arasında iletişim ve işbirliği konusunda da kolaylıklar sağlanır.
Müzik sektöründeki dijitalleşme sonrası özellikle sanatçıların gelirlerinde önemli düşüşler yaşandı. Sektördeki merkezi yapılaşma şeffaflıktan uzaklaşma, etkisiz lisanslama ve mülkiyetin yanlış kullanımı gibi sorunlar oluşturdu. Eserlerinden istedikleri gelirleri alamayan ve hak ettikleri değeri göremeyen sanatçılar yeni eserler üretmekten vazgeçmeye başladı. Diğer yandan küresel çapta daha fazla kullanıcıya erişilebilmesine rağmen sanatçılar ve dinleyiciler arasında çok fazla aracı olduğundan beklenen verim artışı gerçekleşmemiştir.
Imusify bu sorunları ortadan kaldırmak için sanatçılar hayranlar ve sektördeki diğer bileşenler arasında doğrudan bağlantı kurabilecek yenilikçi protokoller ve çerçevelerden oluşan bir kombinasyon kullanıyor. Kitle fonlaması, medya paylaşımı ile ekonomik ve sosyal ağların en iyi uygulamalarını birleştirerek mevcut aracılara olan ihtiyacı ortadan kaldırır. Böylece daha verimli, şeffaf ve herkesin katkısından dolayı ödüllendirildiği bir ortam sağlanır. Kullanım örnekleri olarak; sanatçı destekleri, şeffaf telif hakkı ödemeleri, içerik geliştirme teşvikleri ve açık kaynak geliştirme işbirliklerini sayabiliriz.
Bu resim için metin sağlanmadı
ICO Detayları
Token Adı: IMU
Toplam Adet: 1.000.000.000
Token Fiyatı: 0,05 USD
Platform: NEO
Ön Satış Tarihi: 1-31 Mart
Satış Tarihi: 1-30 Nisan
Soft Cap: 1.000.000 USD ( Ulaşıldı)
Hard Cap: 25.000.000 USD
Kabul Edilen Ödeme: NEO,BTC,ETH,LTC,XMR,BCH, DASH
DAVID WALTERS öncülüğünde yürütülen proje hakkında daha detaylı teknik bilgiye ve yol haritasına https://imusify.com/whitepaper.pdf adresinden, demo versiyonuna ise https://imusify.com/app/ adresinden ulaşabilirsiniz. Nisan ayının sonuna kadar satışları devam edecek olan Imusify projesi şimdiden softcap için yeterli miktara ulaşmıştır.
Bu resim için metin sağlanmadı
Imusify kendi müzik projeleriniz için destek bulabileceğiniz, sevdiğiniz müzisyenlere destek olabileceğiniz, popüler medyada fazla rastlanmayan yeni sanatçıları keşfedebileceğiniz, bilet alabileceğiniz, fanlarınız ile bağlantı kurabileceğiniz ve sektördeki herkesle etkileşimde bulunabileceğiniz şeffaf bir platform olarak müzik ve kripto dünyasında daha şimdiden kendisinden söz ettirmeyi başardı. Özellikle sanatçıları ve dinleyicileri doğrudan buluşturarak aracıları ortadan kaldırması her iki taraf için de önemli bir avantaj. Platformdaki tüm işlemlerde IMU tokeni kullanabilir ve katkılarınız sayesinde ödül olarak kazanabilirsiniz. Müzik sektöründeki hemen hemen tüm sorunlara çözüm olabilecek olan Imusify özellikle eserlerin korsan şekilde dağıtılmasına ve sanatçılar ile dinleyicilerin büyük müzik şirketleri tarafından sömürülmesine engel olacaktır. Müzik sektörünün büyüklüğü ve küresel çapta oluşturduğu mali etkiyi düşünürsek Imusify yatırımcılar için de önemli kazançlar sağlayabilir. Son olarak şunu diyebilirim ki ilerleyen günlerde bu projenin adını hem kripto hem de müzik dünyasında sıkça duyacağımıza eminim.
Kripto ve müzik dünyasına yeni bir soluk getirebilecek olan Imusify projesi hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve projeyle ilgili ekip üyelerine sorularınızı iletmek için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.
----------------------------------------------------------------------------------
My Bitcointalk Username: djisamsoe234
My NEO Wallet: 0x42066B27CbA4E484EAaa22910743984CB217e2DC

0 komentar:

Posting Komentar